Voedingscoach

Je welzijn is erg belangrijk en de moderne gezondheidswetenschap krijgt steeds meer inzicht in de relatie tussen een gezond en gelukkig leven en de voeding die wij tot ons nemen. Een goed en gevarieerd dieet, en een regelmatig voedingspatroon, hebben een verregaande invloed op de manier waarop wij ons voelen en de mate waarin wij functioneren. Ook in relatie met het werk is voeding dus eigenlijk van groot belang. Huur daarom een voedingscoach in voor uw bedrijf. Dat kan al tegen zeer schappelijke kosten. Een voedingscoach bekijkt de situatie aandachtig en geeft u en uw medewerkers belangrijke voedingstips, die de productiviteit sterk kunnen verhogen.

Goede voeding is belangrijk

Eten en drinken doet iedereen iedere dag. In onze huidige maatschappij is echter de link tussen de maaltijd en de rest van ons leven een beetje uit zicht geraakt. Dat kan een bedrijf veel productiviteit kosten. Voedingscoaches doen daarom met een combinatie van eeuwenoude kennis op het gebied van gezondheid en voeding, en de meest moderne inzichten in het belang van een goed gevarieerd dieet, aanbevelingen aan uw bedrijf om te zorgen dat uw werknemers goed eten, gezond zijn en goed in hun vel zitten. Tips voor verandering van eetgewoontes, maar ook indeling van de kantine en bedrijfsruimte, komen daarbij bijvoorbeeld aan de orde.

Een voedingscoach werkt inspirerend

Uiteindelijk wil u er voor zorgen dat u en uw medewerkers op een gezonde en fijne manier aan de slag kunnen. Voedsel speelt daarbij een belangrijke rol, en een voedselcoach inhuren om een cursus te geven of om op langere termijn voorlichting te geven over voeding is dan ook een goede manier om productiviteit te verhogen en de sfeer om de werkvloer te verbeteren. De kosten van een voedingscoach zijn bovendien zeer overzichtelijk: dat heeft u zo terugverdiend met een verhoogde productiviteit en de positieve effecten op uw werknemers.